Gratis levering (3-5 dagen)

Over Ons

Beter voor Jou en je Geliefden

PATCH werd geboren toen James Dutton (oprichter van Nutricare) tijdens het verzorgen van de schrammen van zijn zoontje Charlie, opgelopen tijdens zijn kleine avonturen, merkte dat de huid van zijn zoon slecht reageerde op de traditionele wondpleisters. De wonde genas niet maar begon rood te worden en te irriteren.

Dit verontruste James, die begon te onderzoeken waarom zijn zoontje slecht reageerde op de traditionele pleisters. Snel ontdekte hij het verontrustende nieuws dat er een heleboel chemicaliën zitten in traditionele pleisters. Vastberaden om een beter alternatief te vinden, kwam James snel tot de conclusie dat veel mensen hetzelfde probleem hadden als Charlie. Dit significant deel van de bevolking bleek ook verwacht te blijven groeien.

De andere zijde van James zijn motivatie werd aangespoord door zijn tweede zoon, Xavier, die niet graag verzorgende crèmes op zijn huid doet. Als ouder word je snel creatief met het toepassen van ontsmettende/anti-bacteriële crèmes op je kinderen hun wondes, maar niets kon Xavier voldoende geruststellen. James wou zoals elke ouder enkel het beste voor zijn kinderen, en zocht ook hiervoor een oplossing.

Dit leidde uiteindelijk naar de zoektocht voor een wond-verzorgend product dat niet enkel huid irritaties voorkomt maar ook een betere manier was om wondes te helpen genezen. En zo werd PATCH geboren...

PATCH is het betere, natuurlijke alternatief voor traditionele pleisters dat James zijn kinderen toelaat om volop verder te gaan ontdekken en spelen.

Het grote en snel-groeiende deel van de bevolking dat slecht reageert op traditionele wondverzorging heeft ons gestimuleerd om natuurlijke oplossingen te creëren die iedereen beter kunnen helpen dan de traditionele alternatieven.

Beter voor de Wereld

Wij geloven dat het reduceren van de ecologische voetafdruk het juiste pad voorwaarts is, dus wij strijden elke dag om die van ons te minimaliseren. Daarom hebben we gekozen om met Bamboe te werken.

Wij zijn super enthousiast over bamboe, omdat het een hernieuwbare grondstof is die veel sneller groeit dan bomen, minder water verbruikt, tot wel 35% meer zuurstof aanmaakt, en geen pesticiden nodig heeft!

We zijn trots dat we jou enkel gecertifieerde, organische grondstoffen aanbieden. Zo weet je dat we je enkel het allerbeste krijgt bij ons!

Zelfs op de Sea Shepherd wordt PATCH gebruikt!